Over ons

Een vanzelfsprekende samenwerking

David en Ricardo kennen elkaar van het ambassadeursprogramma van ONE. Vanaf de eerste ontmoeting ontstond een hechte vriendschap.

In 2017 raakten beide mannen overspannen. Ook in deze periode vonden ze elkaar en konden ervaringen en lessen delen. De inzichten uit hun val, herstel en groei gaven hen de inspiratie om zich verder te verdiepen in verschillende filosofie├źn en stromingen in de psychologie rondom persoonlijke ontwikkeling.

In 2020 maakten beiden de keuze om zich meer te richten op coaching. Hun gemeenschappelijke interesse in menselijk gedrag, de verhouding tussen hart en hoofd, en oosterse wijsheden en westerse methodes leggen de basis voor een vanzelfsprekende samenwerking.

Ricardo

Studeren en ontwikkelen zijn belangrijke thema┬┤s voor Ricardo van Mildert. Na zijn studie Liberal Arts and Sciences, studeerde hij politieke wetenschappen en filosofie. Op dit moment volgt hij een Master psychologie.

Naast zijn werk als coach werkt Ricardo in de muziekindustrie, als operationeel manager bij Moon Jelly Agency. Hij adviseert artiesten in marketing, business development en strategie.

Hij houdt erg van sporten, vooral fitness, zwemmen en yoga, en is zo vaak mogelijk te vinden in de natuur. Daarnaast is hij actief betrokken bij het Universeel Soefisme.

David

David Schultz studeerde Geschiedenis en Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij werkt sinds 2015 als zelfstandig coach, trainer en adviseur. In 2016 richtte hij met drie partners een coworking space op, die zij in 2020 verkochten; en hij was ruim 11 jaar actief in de gemeenteraad van Alkmaar. Bovendien is hij docent Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Inholland.

Daarnaast is David een fanatiek sporter (Functioneel Fitness en boksen), heeft hij -naar eigen zeggen- groene vingers en danst hij Argentijnse Tango met zijn vrouw Dagmar met wie hij samenwoont.

Aangesloten bij NOBCO, EIA/EQA geaccrediteerd.