Trainingen

Wij trainen en coachen vooral young professionals en ondernemers.
Op individueel niveau en in team- of organisatieverband.
Bekijk hier ons aanbod.

Training Weerstand

Krijg inzicht in blokkades en leer accepteren en veranderen.

Start januari 2023, 2 maanden, max 12 deelnemers.

€1499,-

€999,-

Kijk hieronder voor meer informatie.

Training Maatwerk

Volledig afgestemd op jouw wensen of die van jouw organisatie.

Prijs: in overleg

Training Weerstand

Voor wie?
Dit programma is bedoeld voor met name twintigers en dertigers die tegen (vaak hetzelfde) gedoe aanlopen, dit herkennen en hier zelf mee aan de slag willen. Het programma is niet geschikt voor het behandelen van psychopathologie, psychosomatiek of vergelijkbare problematiek.

Overzicht
Centraal in het programma staat het begrip weerstand. Hier verstaan we vooral onder: blokkades in jezelf die jou hinderen in je persoonlijke ontwikkeling of het bereiken van een bepaald doel. Bijvoorbeeld: Je wil graag meer assertief zijn in contact met anderen, maar je eigen onzekerheid staat in de weg.

Doel van het programma is om jou eerst inzicht te geven in de herkomst en het nut van jouw weerstand. Om vervolgens stappen te zetten in het veranderen en accepteren.

Het programma is opgebouwd uit onderdelen van verschillende disciplines. Van Neurolinguïstisch programmeren en Transactionele Analyse tot het Taoïsme en het Stoïcisme. In het programma wordt ook gebruik gemaakt van een Spiral Dynamics persoonlijkheidsassessment.

Het volledige programma beslaat 6 volle trainingsdagen, verspreid over 2 à 3 maanden, met daarnaast twee 1 op 1 coaching momenten. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.

Kosten en Locatie
Het volledige programma kost €1499. In januari 2023 bieden we het aan voor een introductieprijs van €999. Dit is inclusief het Spiral Dynamics assessment, t.w.v. €150.
De trainingsdagen vinden plaats op een vaste locatie in het midden van het land. De coachingsmomenten vinden in overleg met de deelnemers online of op een nader te bepalen locatie plaats.

Data en tijden
Trainingsdagen 2023:
nnb 10.00 – 17.00
nnb 10.00 – 17.00
nnb 10.00 – 17.00
nnb 10.00 – 17.00
nnb 10.00 – 17.00
nnb 10.00 – 17.00

Coachingsmomenten 2023:
nnb

Enneagram trainingen

Wij gebruiken Enneagram als model binnen onze methode. Het enneagram is een eeuwenoud model van verschillende persoonlijkheidstypes. De exacte oorsprong is onbekend. Het systeem is waarschijnlijk afkomstig van de soefi’s, waarna verschillende psychologische en spirituele docenten en instellingen het model getransformeerd hebben naar haar huidige vorm.

Het enneagram beschrijft negen verschillende soorten persoonlijkheidstypes en heeft als doel inzicht te geven in jouw eigen karakter en de relaties met anderen. Het vergroot het bewustzijn van de aanleg van jouw type voor kwaliteiten als empathie, wijsheid en liefde.

Elk van de negen typen kent een centrale passie, die leidt tot bepaalde kwaliteiten, valkuilen en een groeipad. Het enneagram gaat over terugkeren naar de essentie en het bereiken van de hogere waarde die is gekoppeld jouw type.

Werken met het enneagram heeft een direct effect op jouw individuele potentie, zowel persoonlijk als professioneel. Als jij jezelf niet-oordelend en nieuwsgierig observeert, kan je jouw inzicht vergroten en jouw kwaliteit van leven verder ontwikkelen.

Daarnaast verbetert het enneagram samenwerking en communicatie. Het helpt je om andere mensen te zien zoals ze zijn, los van je eigen referentiekader.

“Het is belangrijk om te benadrukken hoe mensen van elkaar verschillen, omdat zoveel lijden dat we in onze relaties met andere mensen ervaren, wordt veroorzaakt door het feit dat we blind zijn voor hun standpunt."

Helen Palmer