Wat we doen

Wij putten uit de meest behulpzame methoden en filosofieën. Zo maken we een unieke combinatie die jou verder brengt op je pad naar vanzelfsprekend (jezelf) zijn. Je krijgt de tools om te kunnen veranderen én de inzichten in waarom deze jou helpen en wanneer je ze het beste kan toepassen. Hiermee krijg jij zelf de regie en kan je jezelf blijven ontwikkelen.

Er is geen quick fix

Reflecteren, ontwikkelen, accepteren en zijn kosten tijd, energie en toewijding. Wees bereid met je zelf aan de slag te gaan.

Wij geloven dat mensen zelf hun toekomst kiezen, en dat jij, met de juiste tools en inzichten, je eigen bestemde koers gaat varen.

Wij helpen met name ondernemers en young professionals die een gebrek aan regie in hun werk en leven ervaren en zelf niet verder komen.

Geen regie?

Je voelt je machteloos omdat je geen grip hebt op situaties in jouw leven.
Misschien kan je moeilijk nee zeggen en kies je te weinig voor jezelf.
Of voel je je niet goed genoeg omdat je jezelf vergelijkt met anderen of een ideaal.
Je ervaart stress en weerstand omdat je het moeilijk vindt om zaken los te laten.
Herken je dat gebrek aan controle? Dat je bekende obstakels telkens weer op je bord krijgt?
Wil je de regie terug, omdat je geleefd wordt door je primaire reacties?

Onze missie

Wij, Ricardo en David, zijn op een missie om mensen die regie te laten nemen. Omdat wij geloven dat het bewustzijn van de keuzes die je maakt, je verder helpt jouw persoonlijke potentieel te realiseren.

We ontdekten zelf na een burnout dat inzicht in onze eigen blokkades én krachten ons verder brengt in onze ontwikkeling en groei.

Om het gebrek aan regie en de bijbehorende blokkades te overwinnen, moet je bewust worden van je Zelf en heb je eenvoudig gereedschap, kennis en handvatten nodig. Op die manier zet je zelf de stappen naar meer regie over jouw leven.

Neem de stap

Grote kans dat dit niet de eerste keer is dat je tegen obstakels aan loopt en daar hulp bij zoekt. Het is belangrijk dat je de hulp zoekt die bij jou past.

Wij geloven dat jijzelf het beste weet wat jij en jouw situatie nodig heeft. Wij bieden je manieren om inzicht te krijgen en vervolgens zelf de stappen te nemen naar meer regie.

Door je eigen inzichten, weet je zelf wat je te doen staat. Wij bieden je empathie, respectvolle confrontatie en stellen de vragen die maken dat jij je eigen stappenplan vormt. Door inzicht, begrip en praktische handvatten kan jij vervolgens zelf aan de slag en weet jij hoe je valkuilen moet herkennen en aanpakken, om zelf de regie weer te nemen.

Tot snel, Ricardo en David